25.10.2013

Hauskaa halloweenia!

Nykylapset kasvavat yhden uuden juhlan kanssa, kun halloween on pikku hiljaa rantautunut Suomeen. Pyhäinpäivää on toki vietetty ennenkin, mutta ei siihen ole haudalla käynnin perinteitä enempää tainnut kuulua. Eipä ole valittamista siitä, että pimeään syksyyn tuodaan karnevaalitunnelmaa. Minä ainakin olen tykästynyt tähän juhlaan. Virallinen "karkki tai kepponen"-päivähän taitaa olla ensi torstai, mutta juhlinta alkaa jo nyt. Meillä nautitaan tänään halloweenherkkuja.

Hauskaa halloweenia!

21.10.2013

Talvi saapui!

Myös Tiana X:ään tupsahti talvi ensilumen kunniaksi. Saatavilla on nyt lumihiutalekoruja, jotka sopivat niin pikkujouluihin kuin koko pitkän talven piristäjäksi.

http://www.tianax.com/uutuudet.html


Myyntisivustolla on myös erä koruja suuressa alessa, jopa -60% alkuperäisistä hinnoista!

http://www.tianax.com/tarjoukset.html

10.10.2013

Ei pöllömpi ale lokakuussa

Pöllökoruja ei voi vastustaa. Viimeiset huuhkajariipukset löysivät paikkansa kahdesta tekonahkakaulakorusta. Myös hauskat oksalla istuvat pöllöt päätyivät samoihin nauhoihin kissansilmähelmien kanssa. Korulla voi kertoa vaikka kaverille, ettei hän ole ollenkaan pöllömpi.


Myyntisivustolla piristetään lokakuuta korualella! 20.10.2013 asti kaikista valmiista koruista saa 15% alennuksen. Vie suosikkisi ennen kuin joku muu ehtii.

9.10.2013

Korvakoruilua

Viime viikonloppuna syntyi paljon uusia korvakoruja. Sain myös käytettyä parit uniikkihelmet (niitä ei tiettävästi ole saatavilla mistään lisää), joita panttasin ensin pitkään itselle rannekorussa käytettäväksi. Kuutiot sopivat kuitenkin korvakoruihin, joten päätin viimein ottaa ne käyttöön. En ole aivan varma ovatko kuutiotkin brittiläisen helmentekijän mallistosta, mutta kauniit ne ovat joka tapauksessa. Olisinpa joskus ehtinyt tavata tekijän... Hänen työnsä jälki oli kaunista ja kiinnostavaa.

Yleensä koruissa käytettävät riipukset ovat vähintään sentin leveydeltään/korkeudeltaan, mutta tällä kertaa käytin korvakoruissa myös pieniä sydämiä. Siroja koruja on jostain syystä tullut tehtyä vähemmän, koska kysyntää on ollut isommille ja näyttäville koruille. Näistä pidin kuitenkin kovasti, koska korut sopivat helposti arkikäyttöön.




8.10.2013

Uusi korumalli: viinilasimerkit

Tiana X:n uusin korumallivalloitus on viinilasimerkit. Näitä oli hauska väsätä. Idea lähti siitä, että itselle tuli viimein mitta täyteen oman lasin arvuuttelusta. Eipä tarvita kuin kaksi lasia pöydällä ja silti ollaan hämillään kumpi se oma mahtoi olla. Nyt asia on helppo muistaa.

Nämä korut käyvät niin naisille kuin miehillekin tupari-, syntymäpäivä- tai joululahjaksi. Muutamia valmiita settejä on nyt saatavilla myyntisivustolla ja settejä on mahdollista tilata myös omasta toiveesta. Perussettiin kuuluu kuusi merkkiä, mutta suurempiakin määriä toki saa.

http://tianax.com/tuote_muut.html



2.10.2013

Seitsemän siskosta lukkoineen

Sain viimein tehtyä useamman avainnauhan lasihelmistä. Inspiraatio hyökkäsi yllättäen ja kaikki syntyivät kahden päivän aikana viime viikonloppuna. Värejäkin on valittavana useampia. Itse en osaisi valita näistä suosikkia, koska kaikissa on mielestäni jotain viehättävää. Näissä sai käyttöön muutamia lasihelmiä, joita oli vain pari kappaletta jäljellä. Hyvin nuo paikkansa viimein löysivät. Muutoin materiaalit sisältävät mm. kristallikvartseja, mattahelmiäislasihelmiä ja kissansilmälasia.

Seuraavassa materiaalitilauksessa on laitettava lisää avainlukkoja ostoskoriin, koska tämä satsi verotti varastoa vähäiseksi. Muutamia tosin vielä löytyy, joten pikaisestikin on saatavilla myös tilaustyönä tehtyjä nauhoja.

Testaan näillä kuvilla blogissa isompaa kuvakokoa. 400 pikseliä on ollut käytössä blogeissani iät ja ajat, mutta nyt tuntui siltä, että olisi muutoksen aika. Koko suureni sadalla pikselillä. Myyntisivuilla pienempi koko näytti vielä tällä hetkellä paremmalta.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...